O Mprouklis

O Mprouklis
Επισκεφτείτε και δεν θα χάσετε

Κυριακή

Δελτίο Τύπου Φθινόπωρο 2012

 Φέτος μάλιστα περάσαμε σε ένα νέο στάδιο ώστε να έχουμε στον σταθμό μας εκπομπές όπου πέρα από την Μουσική θα έχουν και άλλες συνιστώσες όπως η  Σάτιρα/Κωμωδία και το Μουσικό Magazino ( Gossip news, ζώδια, μουσική).  Επίσης  στον σταθμό μας κάνουν εκπομπές παραγωγοί από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως και κάθε χρόνο άλλωστε γι αυτό και το κοινό μας δεν είναι μόνο από μια γεωγραφική περιοχή αλλά από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Το Pirate Parrot Radio είναι ένας διαδικτυακός Ραδιοφωνικός σταθμός που δημιουργήθηκε στης 17/1/10 από μια ομάδα μαθητών από την Σάμο. Στον σταθμό μας έχουν γίνει και γίνονται ακόμα εκπομπές Ελληνικής και Ξένης μουσικής  διαφόρων ειδών  (Pop, Rock, Hip Hop, Metal, House, RnB, Έντεχνα, Λαϊκά, Παραδοσιακά κτλ) με κοινό παρονομαστή τις δικές σας επιλογές.
Φέτος το πρόγραμμα του Pirate Parrot Radio αποτελείται από 7 εκπομπές μέχρι στιγμής, που γίνονται από μία ομάδα από περίπου 12 άτομα, υπεύθυνα για τον σταθμό. Μια μικρή παρουσίαση των εκπομπών αυτών θα γίνει παρακάτω:

  • Muppes Show: Μουσικό Magazino. Ένα εγχείρημα που γίνεται φέτος για πρώτη χρονιά όπου πέρα από Νέες επιτυχίες και δικές σας επιλογές θα ακούτε και Gossip News, Ζώδια και άλλα διάφορα νέα από την Kelly και την Μάγδα για 2 ώρες από Κυριακή μέχρι Τρίτη στης 18:00.
  • Αλκοολικές Νύχτες: Βραδινή εκπομπή με Λαϊκή Μουσική, για να σας κρατήσει παρέα Δευτέρα και Τετάρτη από τις 22:00 και να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μοναδικές επιλογές και την ανεβαστική διάθεση του Χάρη Κ.
  • Μουσικά Πούφ: Αγαπημένα Κομμάτια Ξένα (Κάθε Τρίτη) και Ελληνικά (Κάθε Τετάρτη) παλιά αλλά και νέες κυκλοφορίες περνάνε από τα ηχεία σας. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη 20:00 με 22:00 με την Vilma.
  • Red Bang: Η Κική και η Βιβή βάζουν φωτιά στα απογεύματα μας με Rock και Έντεχνες μουσικές επιλογές και με την κεφάτη διάθεση τους, χωρίς να ξεχνάμε το Event της εκπομπής «Το άσχετο Κομμάτι της ημέρας» που τραβάει την προσοχή όσων ακούν την εκπομπή. Μαζί σας Πέμπτη 18:00, Κυριακή 20:00 και Τετάρτη 18:00 σε ειδική εκπομπή με ξένη μουσική (Pop, Rock, House, Dubstep επιλογές).
  • Πιο ψηλός πεθαίνεις:  Comedy Show, Το τρελό δίδυμο του Θάνου και του Μίμη, με το αστείρευτο χιούμορ τους μας χαρίζουν ένα 2ωρο γέλιου κάθε Τρίτη 22:00 σε συνδυασμό με Ξένη μουσική.
  • Ερασιτέχνες Εραστές:  Κάθε Κυριακή 22:00 η Nanou στολίζει τα βράδια μας με Rock επιλογές που θυμόμαστε ή αγαπάμε, βάζοντας κομμάτια «Διαμάντια» της Rock σκηνής, Ελληνικής και Ξένης.
  • ·Νυχτερινό Φροντιστήριο:  Κάθε Πέμπτη 20:00 και μέχρι τα μεσάνυχτα σας βάζουμε στα θρανία με δάσκαλο τον Tilemaxo για να ακούσουμε και να μάθουμε παλιές και νέες επιτυχίες της Λαϊκής Μουσικής με δικές μας αλλά και δικές σας επιλογές.
Ο Σταθμός μας στηρίζεται στην δική σας συμμετοχή και στις δικές σας επιλογές και (αφιερώσεις). Λειτουργούμε σε ένα κλίμα ανέμελο κι ελεύθερο, χωρίς έτοιμες λίστες (Playlist) όπως τα επαγγελματικά ραδιόφωνα.   
 Ελάτε στην παρέα του Pirate Parrot Radio μαζί σας κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 18:00 μέχρι και τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

Υπεύθυνος Προγράμματος
Tilemaxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου